skip to Main Content

Mijn naam is

Geert Kuypers

Eigenaar Klassiekeveranda.be & Klassiekeveranda.nl

Over Klassieke Veranda

geert-kuypers-klassieke-verandaKlassieke Veranda werd anno 2000 opgericht door Geert Kuypers, vanuit de wens om meer van zichzelf in zijn werk kwijt te kunnen. Meer creativiteit, authentiek vakmanschap en liefde voor hout, een uniek, duurzaam en prachtig materiaal waar Geert helemaal achter staat. Die wens viel perfect samen met de toenemende behoefte van de klant aan eigenheid en individualisme, ook in zijn woning. ‘Ik bouw en leef naar mijn eigen smaak.’

Unieke werkwijze

Klassieke Veranda kende een snelle groei. Vanuit de visie dat de veranda nooit op zichzelf staat, maar altijd deel uitmaakt van een groter geheel, werd gefocust op een veranda die als het ware als een decorstuk aan het huis fungeert en samen één eenheid vormt. Vanzelfsprekend blijven de veranda´s en pergola´s in de eerste plaats functioneel, maar tegelijkertijd zijn zij ook esthetisch en een echte meerwaarde voor de uitstraling van het huis.

Prachtige referenties

We willen niet onder stoelen of banken steken hoe trots we zijn op onze referenties. Mensen die ons spontaan mailen omdat ze zo enthousiast zijn over hun klassieke veranda, daar worden we gelukkig van! Het is de bevestiging van onze visie en aanpak: dat mensen op zoek zijn naar een pergola met eigenheid en hiervoor zoeken naar een bedrijf dat niet enkel ontwerpt, vervaardigd en plaats, maar ook belang hecht aan een goede samenwerking en communicatie.

Bezoek ons

Hebben we uw interesse gewekt met de vele voorbeelden van klassieke pergola’s die op onze website staan? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis, technisch, esthetisch en budgettair? Vraag dan snel een offerte of bel voor een afspraak zodat u alles met eigen ogen kunt zien.

+316-16 554 792 Geert Kuypers

Back To Top