skip to Main Content

U wilt een veranda van hout. Daar bent u inmiddels wel van overtuigd. Hout is namelijk warm, sfeervol en geeft uw huis die landelijke, stoere of luxe uitstraling waar u naar op zoek bent. Vraag is alleen nu: hoe gaat die houten veranda er precies uitzien?

Waarschijnlijk bent u hier omdat u van klassieke veranda ’s houdt.

Klassiek is een stijl die zo is genoemd omdat hij verwijst naar de jaren dertig van de vorige eeuw. U kent deze veranda’s waarschijnlijk ook wel: typerend zijn met name de robuuste balken, die met traditionele verbindingen met elkaar zijn verbonden, en de massief houten kolommen die op hardstenen voeten staan.

Dat is de stijl die ook u aanspreekt. Toch?

Een veranda met lichtstraat is een investering waar u nog jaren heel veel plezier van wilt hebben. Iedere klassieke veranda is uniek. Het is een eenmalige productie. Dat is het mooie aan de houten veranda, maar dat is inderdaad ook wel eens het lastige eraan. Want welke veranda past nu het beste bij u? Er is zo ontzettend veel te kiezen. In vormen, afmetingen, combinaties en gebruik van materialen. Wist u dat veel mensen tegenwoordig ook kiezen voor een tuinkamer?

Daarom willen wij u helpen de juiste keuze te maken!

Dat doen we een gedeelte via deze website, waar u al heel veel voorbeelden van klassieke veranda ’s vindt. Ook bent u vanharte welkom bij ons op de zaak en werkplaats, waar we u  graag alle mogelijkheden laten zien.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP …?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, technisch, esthetisch en budgettair. Neem dan direct nog contact op met Klassieke Veranda. Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende afspraak en/of offerte. Want dat is uiteindelijk toch de eerste stap naar misschien wel die prachtige aanbouw waar u al zo lang naar verlangt… Geert Kuypers

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist
Back To Top