skip to Main Content

Bent u op zoek naar een pergola uit hout als antwoord op uw zoektocht naar een warme ruimte die zowel een binnen- als buitensfeer kent? Dan is dit zeker de juiste keuze. Hout is namelijk warm, sfeervol en geeft uw huis de landelijke, stoere of luxueuze uitstraling die u beoogt. Rest alleen nog de vraag hoe die houten pergola er precies moet uitzien.

Waarschijnlijk bent u hier omdat u van klassieke pergola ’s houdt.

Klassiek is een stijl die zijn oorsprong vindt in de jaren dertig van de vorige eeuw. Typerend voor de houten pergola zijn de robuuste balken, die door middel van traditionele verbindingen aan elkaar verbonden zijn en de massief houten kolommen die op hardstenen voeten staan.

Dat is de stijl die u aanspreekt. Nietwaar?

Een pergola met lichtstraat is een investering waar u nog jaren plezier aan zult beleven. Iedere klassieke pergola is bovendien uniek en een eenmalige productie. Dit is zowel de troef als het lastige van de houten pergola. Want hoe bepaalt u welke pergola het beste bij uw smaak en uw huis past? De keuze is enorm uitgebreid. Zowel op gebied van vormen, afmetingen, combinaties en het gebruik van materialen.

Daarom willen wij u helpen de juiste keuze te maken!

Dat doen we ondermeer via deze website, waar u al tal van voorbeelden van klassieke pergola’s kunt zien. Maar u bent ook van harte welkom in onze winkel en toonzaal, waar we u graag alle mogelijkheden tonen. Wist u dat bijna alle mensen tegenwoordig een pergola laten bouwen met lichtstraat?

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP …?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, technisch, esthetisch en budgettair. Neem dan direct nog contact op met Klassieke Veranda. Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende afspraak en/of offerte. Want dat is uiteindelijk toch de eerste stap naar misschien wel die prachtige aanbouw waar u al zo lang naar verlangt…
Geert Kuypers

Back To Top