skip to Main Content

Stel je voor dat je een fantastische veranda laat aanbouwen en vergeet om er een lichtstraat in te zetten. Dan wordt al het natuurlijke daglicht volledig opgeslorpt door die veranda. Een donkere woonruimte is het vervelende gevolg. Helaas gebeurt dit vaker dan u zou denken. Meer dan eens wordt over het hoofd gezien welke impact de aanbouw van een pergola of veranda heeft op de hoeveelheid licht die in uw leefruimte valt. Een lichtstraat biedt uitkomst!

Waarom een houten lichtstraat?

Eigenlijk een vraag die overbodig is, maar we trachten ze toch te beantwoorden. Eerst en vooral is hout esthetisch een veel betere keuze dan kunststof. Hout is natuurlijker, kent een warmere sfeer en oogt veel mooier, zeker in combinatie met glas. Toch zult u heel wat verkopers van snelle lichtstraten vinden die u verzekeren dat kunststof tegenwoordig ook heel knap kan zijn. Dat is wel waar, maar het kan absoluut niet tippen aan de sfeer die hout met zich meebrengt.

Bovendien vraagt een houten lichtstraat ook géén onderhoud

Om u toch te overtuigen voor kunststof te kiezen zal al snel het argument ‘onderhoud’ bovengehaald worden. Dit is echter bij de haren getrokken. De moderne houten lichtstraat is eveneens onderhoudsvrij. Dankzij een afwerking aan de buitenzijde met gemoffeld aluminium is onderhoud niet meer nodig! En uw lichtstraat krijgt er tevens een mooiere uitstraling door. Twee vliegen in één klap dus!

Maar eigenlijk moeten we u niet meer overtuigen …

U hebt onze website gevonden omdat u op zoek bent naar een veranda, pergola of lichtstraat in hout. Net als wij houdt u van de natuurlijkheid en uitstraling van het materiaal. Maar er zijn nog voordelen. Hout is makkelijk bewerkbaar, dit heeft als resultaat dat we uw houten lichtstraat moeiteloos kunnen aanpassen aan uw pergola. Als voorbeeld deze landelijke pergola. In plaats van een standaard lichtstraatje dat enkel functioneel is, krijgt u een krachtige, mooie lichtstraat die vervaardigd is van duurzaam hout en de uitstraling van uw pergola alleen maar ten goede komt.

Maar dat wist u waarschijnlijk allemaal al. Juist?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wij ontwerpen, maken en plaatsen al vele jaren lichtstraten. Altijd op maat. Altijd weer bijzonder. In heel Nederland en België. En … nog heel voordelig ook! Twijfelt u? Vraag dan maar eens gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist
Back To Top