skip to Main Content

Een houten carport is niet enkel praktisch, maar vormt vaak ook een echte blikvanger. Helaas wordt dit weleens vergeten. Zo zijn er heel wat huizen die er ontzettend knap uitzien met een strak design waaraan later een carport is toegevoegd op een amateuristische manier. Alsof hij er snel is ‘bijgeplakt’. Bijzonder spijtig want het kan ook makkelijk anders. En een stuk beter bovendien.

Een houten carport is meer dan alleen maar praktisch!

Vroeger werd de carport vaak enkel en alleen geplaatst om zijn functionele kwaliteiten. De carport moest beschutting en bescherming bieden aan de auto en eventuele fietsen en daarmee was de kous af. De uitstraling was van ondergeschikt belang. Vanzelfsprekend is het functionele aspect nog steeds het belangrijkste, maar tegenwoordig moet de carport veel meer bieden dan enkel een praktische oplossing.

De houten carport als finishing touch

Een beetje meer aandacht voor het design van de carport en de materiaalkeuze – de mogelijkheden zijn op zijn zachtst gezegd ‘ruim’ – zorgt voor een carport die niet enkel praktisch is, maar bovendien perfect aansluit bij uw huis en het extra cachet geeft. U krijgt een houten carport die uw huis er nog knapper doet uitzien en een positieve bijdrage levert aan de uitstraling.

Hoe krijgt u een mooie carport?

Wij helpen u! Wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen al jarenlang stoere en stijlvolle houten carports. Al onze carports zijn maatwerk en bijgevolg uniek. Wij plaatsen zowel in Nederland als België en altijd aan een gunstige prijs! Het enige wat u nu moet doen, is een offerte aanvragen!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een carport van dertien in een dozijn? Of gaat u voor een originele houten carport van duurzame materialen? Een carport die mooi is en mooi blijft! Vraag dan nu nog gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist
Back To Top